Üye Girişi Moderatörler Forum Kuralları Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Syfam Yap Günün Konuları
Birşeyler  Ara :) :  
Tarihe Göre :
Anasayfa Referanslarım Online Üyeler Galeri Anketler Forumlar Tüm Forum Mesajları Reklam Facebook Sayfamız Bize Ulaşın
Turkekip.com Forumları
Turkekip.Com Genel Paylaşım > Turkekip Arşiv

Ders 7 üye olurken hata kullanıcı kaydı yapılamıyor

 

Turkekip Arşiv

Turkekip.com eski forum konularının bulundugu arşiv formudur..

YAZAN MESAJ
AsiKRAL
Offline
Kayitli Kullanicilar
4 Mesajı Var
40 Puanı Var
23 Mart 2016 Çarşamba 23:23:29
tabloları olusturdum herseyi izleyerek yaptım ve kontrol ettim hatayı nerede yaptıgımı bulamadım üye kayıt formunu dolduruyorum ama kaydet diyince   kullanıcı kaydı yapılamıyor hatası alıyorum
 



ob_start();
/*
Bismillah
*/

Function index(){

}

Function YeniUyeKayitFormu(){
global $siteadi;
TabloAc();
echo"<form action=index.php?Git=UyeHesabi&Sayfa=UyeKaydet method=\"POST\">

<div align=\"center\">

<table border=\"0\" width=\"800\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\" bordercolor=\"#ffffff\" height=\"15\">
<tr>
<td colspan=\"3\">
<p align=\"center\">".$siteadi."<br><font size=\"4\">Kullanıcı Kayıt Formu</font></b></p>
<p align=\"center\"><b><font size=\"4\" color=\"#FF0000\">;(*)</font><font size=\"4\">
İle Belitilen Alanlar Doldurulmalıdır</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Kullanıcı Adı</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"kullanici\" size=\"20\"><font color=\"#FF0000\">;(*)</font></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Parola</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"parola\" size=\"20\"><font color=\"#FF0000\">;(*)</font></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Email</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"email\" size=\"20\"><font color=\"#FF0000\">;(*)</font></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Cinsiyet</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\">
<img border=\"0\" src=\"Resimler/m.gif\" width=\"20\" height=\"20\"><input type=\"radio\" value=\"1\" checked name=\"cinsiyet\">Bay<img border=\"0\" src=\"Resimler/f.gif\" width=\"20\" height=\"20\"><input type=\"radio\" name=\"cinsiyet\" value=\"2\">Bayan</td>
</tr>
<tr>
<td colspan=\"3\"><b><font size=\"4\">Kullanıcı Özel Bilgileri</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Adı</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"ad\" size=\"20\"></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Soyadı</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"soyad\" size=\"20\"></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Ülke</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"ulke\" size=\"20\"></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">Şehir</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"text\" name=\"sehir\" size=\"20\"></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\"><b><font size=\"4\">İmza</font></b></td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><textarea rows=\"8\" name=\"imza\" cols=\"71\"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td width=\"128\">&nbsp;</td>
<td width=\"4\"></td>
<td width=\"668\"><input type=\"submit\" value=\"Kaydet\"></td>
</tr>
</table>

</div>
</form>";
TabloKapat();
}

Function UyeKaydet(){
global $prefix,$uyeliksekli;
$kullanici         = strip_tags(KodTemizle($_POST["kullanici"]));
$parola             = $_POST["parola"];
$parola1           = md5($parola);
$email             = $_POST["email"];
$cinsiyet           = $_POST["cinsiyet"];
$ad                 = KodTemizle($_POST["ad"]);
$soyad             = KodTemizle($_POST["soyad"]);
$ulke               = KodTemizle($_POST["ulke"]);
$sehir             = KodTemizle($_POST["sehir"]);
$kayittarihi       = date("d.m.Y");
$kayitip           = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$imza               = KodFilitrele($_POST["imza"]);
$avatar             = "yeniuye.gif";
$durum             = $uyeliksekli;
   

        if(($kullanici=="") or ($parola=="") or ($email=="")){

echo "<script>
alert(\"Tüm Bos Alanları Doldurunuz\")
</script>";
echo "<br><center>Yönlendiriliyorsunuz <BR>Lütfen Bekleyin</center><br>";
header("Refresh: 2; url=index.php?Git=UyeHesabi&Sayfa=YeniUyeKayitFormu");

}else{        

 
$sor = mysql_query("SELECT kullanici,email FROM ".$prefix."_uyeler WHERE kullanici='$kullanici' or email='$email'");
if(@mysql_num_rows($sor) > 0 ){
       
        echo "<script>
alert(\"UYARI ! Kullanıcı Adı Email Sisteme Zaten Kayıtlıdır\")
</script>";

echo "<br><center> Üye Kaydı Yapılıyor <BR>Lütfen Bekleyiniz...</center><br>";
header("Refresh: 2; url=index.php?Git=UyeHesabi&Sayfa=YeniUyeKayitFormu");
}else{

$ekle = mysql_query("INSERT INTO ".$prefix."_uyeler
('kullanici','parola','mail','cinsiyet','ad','soyad','ulke','sehir','kayittarihi','kayitip','imza','avatar')
        values ('$kullanici','$parola1','$email','$cinsiyet','$ad','$soyad','$ulke','$sehir','$kayittarihi','$kayitip','$imza','$avatar')");
        if($ekle){
       
       
       
        echo "<script>
alert(\"Kullanıcı Kaydı Başarılı\")
</script>";
            echo "<br><center>Ana Sayfa Yönlendirme Saglanıyor<BR>Lütfen Bekleyiniz...</center><br>";
header("Refresh: 2; url=index.php");
        }else{
       
        echo "<script>
alert(\"UYARI ! Kullanıcı Kaydı Yapılamıyor\")
</script>";

echo "<br><center>Yönlendiriliyorsunuz <BR>Lütfen Bekleyin</center><br>";
header("Refresh: 2; url=index.php?Git=UyeHesabi&Sayfa=YeniUyeKayitFormu");
       
       
        }
}
}
}



    $Sayfa = $_GET["Sayfa"];
        switch($Sayfa){
        default:
        index();
        break;

      case "YeniUyeKayitFormu";
      YeniUyeKayitFormu();
      break;
     
      case "UyeKaydet":
            UyeKaydet();
            break;
      }
     

YAZAN MESAJ
serdarby
Offline
Kayitli Kullanicilar
146 Mesajı Var
1460 Puanı Var
05 Haziran 2016 Pazar 21:17:02
 
forndan gelen bilgilerin ile tablondaki alanları kontrol et hatan orada.
Ayrıca sql işlemlerinde mysql_ desteği bittiği için PDO ya da öğrenmeye bak
 
Üy Girişi Moderatörler Forum Kuralları Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Syfam Yap Günün Konuları

Powered By Turkekip.com © 2009 Her Hakkı Saklıdır İzinsiz Kopyalanamaz. Yazılım Hakikat ORUÇOĞLU