Üye Girişi Moderatörler Forum Kuralları Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Syfam Yap Günün Konuları
Birşeyler  Ara :) :  
Tarihe Göre :
Anasayfa Referanslarım Online Üyeler Galeri Anketler Forumlar Tüm Forum Mesajları Reklam Facebook Sayfamız Bize Ulaşın
Turkekip.com Forumları
Programlama > Genel Programlama

php de veri tabanına eklediğim değer siliniyo

 

Genel Programlama

Programlama dilleri, teknikleri, araçları üzerine...

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 4 » Sonuncu »
YAZAN MESAJ
hasan54
Offline
Kayitli Kullanicilar
20 Mesajı Var
200 Puanı Var
31 Ağustos 2012 Cuma 21:58:31
veritabanında temanın değerini ekliyom yine siliniyo neden olablir
 
veritabanında temanın değerini ekliyom yine siliniyo neden olablir

id         site_adi         site_mail           site_tema                     uyelik_sekli
1           değer var     değer var           burası siliniyo                       değer var

eklediğimde bir kere işlem yapiyom siliniyo sonra bu hataları aliyom



Warning: main(Temalar//tablo.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\www\site\aktarimlar.php on line 41

Warning: main(Temalar//tablo.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\www\site\aktarimlar.php on line 41

Warning: main(): Failed opening 'Temalar//tablo.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\appserv\www\site\aktarimlar.php on line 41

Warning: main(Temalar//ust.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\www\site\ust.php on line 8

Warning: main(Temalar//ust.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\www\site\ust.php on line 8

Warning: main(): Failed opening 'Temalar//ust.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\appserv\www\site\ust.php on line 8

Fatal error: Call to undefined function: tabloac() in c:\appserv\www\site\yonet.php on line 115

tabi hatalrı almamın sebebi veri tabanindan site_tema değerinin silinmesi ama çözüm bulamdım yardım olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
YAZAN MESAJ
By-Necdet
Offline
Site Yöneticisi
102 Mesajı Var
1020 Puanı Var
01 Eylül 2012 Cumartesi 04:43:45
 
Lütfen kodlarınızı yazar mısınız ?
YAZAN MESAJ
hasan54
Offline
Kayitli Kullanicilar
20 Mesajı Var
200 Puanı Var
01 Eylül 2012 Cumartesi 12:52:14
 
buyur kardeşim şimdiden sağolasın

aktarimlar.php

 

 

/*
Bismillahirrahmanirrahim

*/
include("ayar.php");
include(
"Aktarimlar/fonksiyonlar.php");
include(
"Aktarimlar/hatalar.php");

$kullanici=$_COOKIE["kullanici"];
$admin=$_COOKIE["admin"];

if(
$admin==""){

}else{

setcookie("admin",$admin,time()+60*60);

}


if(
$kullanici==""){

}else{

setcookie("kullanici",$kullanici,time()+60*60);

}



$yaz mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_siteayarlari WHERE id='1'"));

$SiteAdi        $yaz['site_adi'];
$SiteMail        $yaz['site_mail'];
$SiteTema        $yaz['site_tema'];
$UyelikSekli     $yaz['uyelik_sekli'];


include(
"Temalar/".$SiteTema."/tablo.php");
echo
"<html>

<head>
<meta http-equiv=\"Content-Language\" content=\"tr\">
<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=windows-1254\">
<title>"
.$SiteAdi."</title>
<link rel=\"stylesheet\" href=\"Temalar/"
.$SiteTema."/stil.css\" type=\"text/css\">
</head>"
;



 
 




tablo.php



 

 
Function BlokAc($blokbaslik=""){

echo
"<table border=\"1\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\" bordercolor=\"#800000\">
    <tr>
        <td bgcolor=\"#800000\" height=\"28\">
        <p align=\"center\"><font color=\"#FFFFFF\">$blokbaslik</font></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>"
;

}

Function 
BlokKapat(){

echo
"</td>
    </tr>
</table>"
;

}




Function 
TabloAc($tablobaslik=""){

echo
"<table border=\"1\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\" bordercolor=\"#800000\">
    <tr>
        <td bgcolor=\"#800000\" height=\"28\">
        <p align=\"center\"><font color=\"#FFFFFF\">$tablobaslik</font></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>"
;

}

Function 
TabloKapat(){

echo
"</td>
    </tr>
</table>"
;

}


 


 
 


ust.php


 

 

/*
Bismillahirrahmanirrahim

*/
global $SiteTema;
include(
"Temalar/".$SiteTema."/ust.php");

 


 
 


yonet.php


 

 

/*
Bismillahirrahmanirrahim
*/
include("aktarimlar.php");

 global 
$admin;
if(
$admin==""){

Function 
Adminindex(){
global 
$prefix;
include(
"ust.php");

$sor=mysql_query("SELECT id FROM ".$prefix."_adminler");
if(
mysql_num_rows($sor) > ){

    
AdminGiris();
    }else{
    
    
YeniAdminKayit();
    }

include(
"alt.php");
}
Function 
AdminKaydet(){
global 
$prefix;
include(
"ust.php");


$admin    =KodTemizle($_POST["adminid"]);
$parola   =$_POST["parola"];
$parola1  md5($parola);
$email    =$_POST["email"];
$web      =$_POST["web"];
$seviye   "1";
$adi      ="SuperAdmin";

   
$sor=mysql_query("SELECT adi FROM ".$prefix."_adminler WHERE adi='$adi'");
   if(
mysql_num_rows($sor) > 0) {
   
MesajUyari("Hata ! Süper Admin Zaten Tanımlanmış",1,"Yonet.php");
   
   
   }else{
   
        
$eklemysql_query("INSERT INTO ".$prefix."_adminler (admin,parola,email,web,adi,seviye) values('$admin','$parola1','$email','$web','$adi','$seviye')");
         if(
$ekle){
         
         
MesajUyari("Süper Admin Kaydı Tamanlandı",1,"Yonet.php");
         }else{
         
MesajUyari("Hata ! Süper Admin Kadyı Yapılamıyor",1,"Yonet.php");
         
         }
   
   }



include(
"alt.php");
}

//--Super Admin Kayıt Bitiş
//--Admin Kontrol Başlangıç

Function AdminKontrol(){
global 
$prefix;

$admin=KodTemizle($_POST["adminid"]);
$parola$_POST["parola"];
$parola1md5($parola);

  
$sor=mysql_query("SELECT admin,parola FROM ".$prefix."_adminler WHERE admin='$admin' and parola='$parola1'");
  
  if(
mysql_num_rows($sor) > ){
  
  
setcookie("admin",$admin,time()+60*60);
  
header("location:Yonet.php?Git=Yonetim");
  }else{
  
  
MesajUyari("Hata ! Admin Adı Yada Şifreniz Yanlış",1,"Yonet.php");
  }


}

$Git=$_GET["Git"];
switch(
$Git){
Default:
    
Adminindex();
    break;
   case 
"AdminKaydet":
     
AdminKaydet();
      break;
      
      case
"AdminKontrol":
      
AdminKontrol();
      break;

}


}else{
global 
$prefix;
$adminsorgusumysql_query("SELECT admin,adi FROM ".$prefix."_adminler WHERE admin='$admin' and adi='superadmin'");
if(
mysql_num_rows($adminsorgusu) > 0){






       Function 
GrafikPanel(){
       
$dizin="Sayfalar";
       
$dizinacopendir($dizin) or die("Dizin Açılamadı");
       
TabloAc($tablobaslik="<a href=\"Yonet.php?Git=Yonetim\"><font color=\"ffffff\">Sistem Yönetici Paneli</font></a>");
      echo
"<table border=\"0\" width=\"100%\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"><tr>";
      
       while(
$yaz=readdir($dizinac)){
       
       if(! 
ereg("[.]",$yaz)){
       
       
       if(
file_exists($dizin."/".$yaz."/Yonet/yol.php")){
       include(
$dizin."/".$yaz."/Yonet/yol.php");
           
$x=$x+1;
            if(
$x==5){
       
           echo
"<tr></tr>";
           
$x=0;
       
       }
       
       
       }else{
       
       
       
       }
       
       
       
       }
       
       
       
       }
       
Yol("Yonet.php?Git=Cikis","cikis.gif","Oturumu Kapat");
       echo
"</tr></table>"
       
TabloKapat();
       
       }





 
          Function 
Yonetim(){
          include(
"ust.php");
          
GrafikPanel();
          
         
          
          
          
          
          echo
"<br><br>Burası Yönetim Sayfası<br><br>";
          
          include(
"alt.php");
          }
          
          
          Function 
Cikis(){
          include(
"ust.php");
          
          
setcookie("admin","",time()-1);
          unset(
$admin);
          
          
MesajUyari("Admin Oturumunu Kapattınız",2,"Yonet.php");
          
          include(
"alt.php");
          
          }






         
$Git=$_GET["Git"];
          switch(
$Git){
          
          default:
          
          
$adizin="Sayfalar";
          
$adizinac=opendir($adizin) or die("Sayfalar Dizin Açılamadı");
          while(
$ayaz=readdir($adizinac)){
          
                    if(! 
ereg("[.]","$ayaz")){
          
                    if(
file_exists($adizin."/".$ayaz."/Yonet/akt.php")){
          
          
                     include(
$adizin."/".$ayaz."/Yonet/akt.php");
          
          
                     }else{
          
          
                      }
              
               }
          
          }
           
          break;
          case 
"":
          
Yonetim();
          break;
          
          case 
"Yonetim":
           
Yonetim();
           break;
           
           case 
"Cikis":
           
Cikis();
           break;


       }

}else{

echo
"Bu alanı görüntülemeye yetkiniz yok<br>echo admin adınız $admin";
}
}



 
 
YAZAN MESAJ
By-Necdet
Offline
Site Yöneticisi
102 Mesajı Var
1020 Puanı Var
05 Eylül 2012 Çarşamba 03:38:24
 
Kodlarda bir sorun yok. Hepsini tek tek kontrol edip denedim, muhtemelen veritabanı ile ilgili bir sorunumuz var veritabanı tablo yapısınıda paylaşır mısınız ? Bir de site ayarlarını kaydederken bu değerin gittiğine emin misiniz ?
YAZAN MESAJ
inzar
Offline
Kayitli Kullanicilar
26 Mesajı Var
260 Puanı Var
05 Eylül 2012 Çarşamba 15:17:22
 
ekip_siteayarlari tablosu birinci satır id numarası hala 1 e eşit mi ?
YAZAN MESAJ
hasan54
Offline
Kayitli Kullanicilar
20 Mesajı Var
200 Puanı Var
06 Eylül 2012 Perşembe 13:55:23
 
ekip_siteayarlari 1 eşit kardeşim   valla seni uğraştırıyom ama deli oldum bir türlü bulamdım   ilgilendiğin için teşekkürler
YAZAN MESAJ
hasan54
Offline
Kayitli Kullanicilar
20 Mesajı Var
200 Puanı Var
06 Eylül 2012 Perşembe 13:56:54
 
paylaşıyorum veritabanı yapısını şimdiden teşekkürler

ekip_adminler


   





ekip_siteayarlari






ekip_uyeler





birde ekip_siteayarlari nadki tara deyice silinen değer


YAZAN MESAJ
inzar
Offline
Kayitli Kullanicilar
26 Mesajı Var
260 Puanı Var
06 Eylül 2012 Perşembe 16:43:08
 
SiteAyarlari/Yonet/index.php paylaşırmısın
YAZAN MESAJ
hasan54
Offline
Kayitli Kullanicilar
20 Mesajı Var
200 Puanı Var
07 Eylül 2012 Cuma 02:05:09
 
paylaştım tekrardan teşekkür ederim

SistemAyarlari/Yonet/index.php


 


/*
Bismillahirrahmanirrahim
*/

if(! ereg("Yonet.php",$_SERVER["PHP_SELF"])) die("Bu sayfa Tek başına görüntülenemez");


global 
$admin;

if(
$admin!=""){
Function 
SistemAyarlari(){
global 
$prefix;
include(
"ust.php");

TabloAc($tablobaslik="Sistem Ayarları Formu | <a href=\"Yonet.php\"><font color=\"ffffff\">Admin Paneline Geri Dön</font></a>");


    
$yaz mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_siteayarlari WHERE id='1'"));
    
$siteadi     $yaz['site_adi'];
    
$sitemail      $yaz['site_mail'];
    
$sitetema      $yaz['site_tema'];
    
$usekli         $yaz['uyelik_sekli'];
echo
"<form action=\"Yonet.php?Git=SistemAyarGuncelle\" method=\"POST\">

<div align=\"center\">

<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
    <tr>
        <td colspan=\"3\" align=\"center\" height=\"53\"><b>Sistem Ayarlari Formu</b></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>Site Adi</b></td>
        <td><b>:</b></td>
        <td>
        <input name=\"siteadi\" size=\"20\" value=\"$siteadi\" style=\"font-weight: 700\"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>Site Mail</b></td>
        <td><b>:</b></td>
        <td>
        <input name=\"sitemail\" size=\"20\" value=\"$sitemail\" style=\"font-weight: 700\"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>Site Tema</b></td>
        <td><b>:</b></td>
        <td><select size=\"1\" name=\"sitetama\" style=\"font-weight: 700\">"
;
        
        
$dizin="Temalar";
        
$dizinac=opendir($dizin) or die("dizin açılamadı");
        while(
$dyaz=readdir($dizinac)){
               if(!
ereg("[.]",$dyaz)){
                        if(
$sitetema==$dyaz){
                        
                        echo
"<option value=\"$dyaz\" selected >$dyaz </option>";
                       
                        }else{
        
                        echo
"<option value=\"$dyaz\">$dyaz</option>";
        
              }
            }
        
        }
        echo
"</select></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>Uyelik Sekli</b></td>
        <td><b>:</b></td>
        <td><select size=\"1\" name=\"uyeliksekli\" style=\"font-weight: 700\">"
;
        
        
        if(
$usekli=="0"){
        echo
"<option value=\"0\" selected>Otamatik Onaylansın</option>
        <option value=\"1\">Aktivasyon Onaylı</option>
        <option value=\"2\">Admin Onaylı</option>
        <option value=\"3\">Uyelik Yapılmasın</option>"
;
        }elseif(
$usekli=="1"){
        
        echo
"<option value=\"0\" >Otamatik Onaylansın</option>
        <option value=\"1\" selected>Aktivasyon Onaylı</option>
        <option value=\"2\">Admin Onaylı</option>
        <option value=\"3\">Uyelik Yapılmasın</option>"
;
        
        
        }elseif(
$usekli=="2"){
        
        echo
"<option value=\"0\" >Otamatik Onaylansın</option>
        <option value=\"1\">Aktivasyon Onaylı</option>
        <option value=\"2\" selected>Admin Onaylı</option>
        <option value=\"3\">Uyelik Yapılmasın</option>"
;
        
        }else{
        
        echo
"<option value=\"0\" >Otamatik Onaylansın</option>
        <option value=\"1\">Aktivasyon Onaylı</option>
        <option value=\"2\">Admin Onaylı</option>
        <option value=\"3\" selected>Uyelik Yapılmasın</option>"
;

        
        
        }
        
        
        
        
        echo
"</select></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td>&nbsp;</td>
        <td>
        <input type=\"submit\" value=\"Sistem Ayarlarini Kaydet\" style=\"font-weight: 700\"></td>
    </tr>
</table>

</div>

</form>"
;


TabloKapat();

include(
"alt.php");


}

Function 
SistemAyarGuncelle(){
global 
$prefix;
include(
"ust.php");

TabloAc($tablobaslik="Sistem Ayarlari Formu  | <a href=\"Yonet.php\"><font color=\"ffffff\">Admin Paneline Geri Dön</font></a>");

$siteadi         $_POST["siteadi"];
$sitemail         $_POST["sitemail"];
$sitetema        $_POST["sitetema"];
$usekli             $_POST["uyeliksekli"];
        
$guncelle mysql_query("UPDATE ".$prefix."_siteayarlari SET site_adi='$siteadi',site_mail='$sitemail',site_tema='$sitetema',uyelik_sekli='$usekli' WHERE id='1'");
               if(
$guncelle){
               
MesajUyari("Sistem Ayarlari Güncellendi",2,"Yonet.php?Git=SistemAyarlari");
               
               }else{
               
                
MesajUyari("HATA ! Sistem Ayarlari Güncellenemiyor",2,"Yonet.php?Git=SistemAyarlari");

               }

TabloKapat();

include(
"alt.php");


}


$Git=$_GET["Git"];
switch(
$Git){
case 
"SistemAyarlari":
      
SistemAyarlari();
      break;
case 
"SistemAyarGuncelle":
      
SistemAyarGuncelle();
      break;

}

}else{

echo
"<center> Bu alanı Görüntülemeye Yetkiniz Yok";

}


 
 
YAZAN MESAJ
By-Necdet
Offline
Site Yöneticisi
102 Mesajı Var
1020 Puanı Var
07 Eylül 2012 Cuma 03:26:25
 
SistemAyarlari/Yonet/index.php

 

  <td><select size="1\" name=\"sitetama\" style=\"font-weight: 700\">"
 


 
 


Site temanın name değerine sitetama demişsin ve sitetema şeklinde çekmişsin.

 

  <td><select size="1\" name=\"sitetema\" style=\"font-weight: 700\">"
 


 
 


Şunu kullanırsan sorun çözülecektir.
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 2 3 4 » Sonuncu »
 
Üy Girişi Moderatörler Forum Kuralları Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Syfam Yap Günün Konuları

Powered By Turkekip.com © 2009 Her Hakkı Saklıdır İzinsiz Kopyalanamaz. Yazılım Hakikat ORUÇOĞLU